"Una noche fresca y estrellada, durante el equinoccio del año 2004, al pie de la peña del pueblo mágico de Bernal, se juntaron los amigos al calor de la amistad y algunas copas, al cobijo del amor y unas estrellas, hasta llegar el fulgor de un nuevo amanecer"

 

 

El projecte


Per amor a Mèxic i a la terra que ens va veure crèixer, va néixer el pretext que ens feia falta per a mantenir una amistat duradora. El "Pretexto" seria el nostre vi per enfortir els lligams amb els amics amb els qui vam compartir moments deliciosos.

 

Vinyers


VIÑEDOS AZTECA

3,5 hectàrees
2n any
“Portainjerto” de SO4
Aquest any s'empeltessin de les diferents varietats utilitzades per al Pretext

 

Producte


"Pretexto" és un vi nascut a la bodega mexicana de los Viñedos Azteca.

Un vi amb el qual ens vam saltar totes les normes. Té de tot: vam fer servir tots els ceps que vam poder aconseguir, tots els roures i, a més, amb collites diferents barrejades per acabar fent allò que no ens permetien fer a altres llocs.


El resultat va ser sorprenent. Com diu a l'etiqueta:
Vino artesanal orgullosamente queretano.
Sedoso y aterciopelado en paladar
Aromas complejos y seductores.
Agradable y duradero post-gusto.

 

Varietat


40%Cabernet  Sauvignon
20% Cabernet Franc
10% Merlot
15% Syrah
10% Malbec
5% Tempranillo

 

Elaboració

El vam elaborar amb la combinació de dues collites i sis diferents varietats: Cabernet Franc, Merlot, Syrah, Malbec i Tempranillo, cultivades a Ezequiel Montes, Tequisquiapan, Dolores Hidalgo i Aguascalientes. La collita 2006 va reposar 18 mesos, i la 2007, 10 mesos. Ambdues van passar per tres diferents fustes mig torrades: roure americà, roure francès i roure hongarès. L'ampolla va reposar 14 mesos. Vam buscar ressaltar la fruita i no tant la fusta, d'aquesta manera es poden trobar en aquest brou reminiscències d'herbes, fruites verdes i madures.

 

www

Si voleu més informació de l'Hacienda Mexicana Los Azteca consulteu la seva www:

www.losazteca.com

 

 

 

DESCÀRREGUES

Descàrregues d'imatges en alta ressolució:

PRETEXTO


el centre